GarantievoorwaardenEr alles aan doen om te zorgen dat alles klopt en ernaar streven dat u een goede auto krijgt door het uitsluiten van risico's, controleren en waar nodig repareren of misschien toch niet particulier aanbieden. Dat is de reden dat er maar weinig garantieclaims zijn en mensen tevreden van hun nieuwe witte raaf genieten.

Uiteraard kan uw raaf een mankement vertonen dat nog niet aanwezig was op moment van aflevering. Onverwachte, hoge reparatiekosten aan een pas gekochte auto zorgen er vaak voor dat de relatie tussen koper en autobedrijf bekoeld raakt en dit willen wij absoluut voorkomen.

Daarom streven wij ernaar dat naast de aankoop van de auto, die uiteraard wordt afgeleverd zonder openstaande onderhoudswerkzaamheden, een garantiepakket van minimaal 6 maanden wordt afgesloten. De kosten voor dat pakket zijn zeker vergeleken met de aanschafwaarde van de auto gering.

Omdat vanuit alle provincies van Nederland gestaard wordt door onze etalage en we vaak de vraag krijgen of een eventuele garantieafwikkeling bij de 'eigen' garage mag worden afgewikkeld hebben wij een manier bedacht om dit te realiseren. Dit betekent; u mag uw garantieafwikkeling overal laten uitvoeren!

Neem gerust contact op voor vragen over de voorwaarden en garantiemogelijkheden voor een specifieke auto. We helpen u graag verder en overtuigen u graag om in uw auto te stappen en onze winkel te bezoeken.

Standaard

Uitgebreid

Aflevering volgens onderhoudsschema

X

V

Reinigen van binnen en buiten

V

V

Reinigen van binnen en buiten + polijsten

X

V

Brandstoftank vulling

€ 15

€ 50

Nieuwe Mattenset origineel fabrikant

X

V

Vrijwaring met teruggave houderschapsbelasting

V

V

A.P.K. keuring indien ouder dan 3 jaar

V

V

Kenteken te naam stellen + legeskosten

V

V

Aantal maanden garantie

6 maanden of 15.000km

Meer dan 6 maanden of meer dan 15.000km

Vervangend vervoer tijdens garantiewerkzaamheden

X

X

Kilometerstand controle bij N.A.P. (Nationale auto Pas)

V

V

Pakketprijs

Vanaf € 275,-

Vanaf € 599,-